V hlavní roli zelenina a obiloviny
Vaříme chutně a zdravě ve školních jídelnách
Asociace kuchařů a cukrářů ČR, sekce veřejného stravování pořádá další zážitkový seminář v Hradci Králové a v Příboru na téma: „Chutné a zdravé vaření“.
Seminář je určen hlavně pro školní jídelny, menzy, nemocnice, domovy, rehabilitační ústavy, ale i podnikové stravování atd. Mezi lektory je i náš Hermann Salzer, šéfkuchař firmy Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o., která letos slaví 25. výročí své existence.
Na účastníky čeká bohatý program s originálními recepty, vaření za asistence lektorů a pochopitelně degustace specialit z netradičních surovin.
Zdokonalte se ve vaření a zjistěte, jak dostat z Vašich technologií maximum. Lektoři jsou připraveni zodpovědět všechny Vaše otázky.
Co si navíc z akce odnesete?
- cenné informace
- receptový sešit
- osvědčení AKC
Sledujte naše příspěvky v aktualitách. Přejeme Vám příjemné a poučné školení. Eva Povová, redakce Hofmann Bohemia