Zdravý jídelníček pro děti a dospělé
Zelenina a obiloviny pro zdravé vaření
Firma Hofmann Bohemia, partner gastronomie se zúčastnila 20. 11. 2017 v Ústí nad Labem, Hotel & Restaurant Větruše semináře:
„Chutné a zdravé vaření, v hlavní roli zelenina a obiloviny“
Hermann Salzer s lektoři Lukášem Uherem a Zdeňkem Hladíkem představili netradiční suroviny při přípravě originálních receptů. Seminář byl určen především pro školní jídelny, mezy, nemocnice, domovy seniorů, podnikové stravování, rehabilitační ústavy aj.
Zážitkový seminář pořádala Asociace kuchařů a cukrářů České republiky AKC v rámi celoživotního vzdělávání. Účastníci měli možnost seznámit se
- s cennými informacemi při přípravě obilovin a zeleniny
- jak získat s používaných technologií maximum
- s netradičními surovinami pro jídelny a stravovací provozy
Každý z účastníků obdržel originální receptový sešit a osvědčení AKC.
Inspirujte se od profesionulů a vařte zdravě, netradičně, kombinujte klasické s moderním a překvapte své strávníky. Přejeme hodně úspěchů.
Redakce Hofmann Bohemia