Zavedení systému HACCP

Můžete si nechat zpracovat celý projekt“na klíč“, zakoupit dílčí polotovar nebo využít online školení.Zavedení komplexního systému přináší:

  • splnění zákonných povinností, které má každý, kdo pracuje s potravinami
  • souhrnný a kvalifikovaný přehled, kde mohou v mém podniku vznikat rizika závadných potravin, a návod, jak v těchto situacích postupovat
  • potvrzení třetí nezávislé osoby, která svým podpisem stvrzuje správnost a funkčnost zavedeného systému
  • důvěru hostů a kontrolních orgánů

Hygienické kontroly u nás provádí pracovníci příslušných Krajských hygienických stanic a nově také SZPI – Státní zemědělská s potravinářská inspekce.

Jak postupovat při zavedení systému HACCP

Zvolte si variantu HACCP:

1. Rychlá a pohodlná, all inclusive – využít dodávku „na klíč“ a nechat si zpracovat celý projekt HACCP. Získáte dokument podle nejnovějších platných nařízení, možnost aktualizace a rozšíření, školení online nebo na místě a možnost uvedení celého projektu přímo ve vašem podniku.

2. Jednoduchá a rychlá – koupit si „polotovar“, Provozní knihu systému kritických bodů HACCP. Každá kniha se tiskne jako originál, takže máte jistotu, že obsahuje vždy nejaktuálnější nařízení a vyhlášky.

Zvolte si variantu HACCP:
 velká brožovaná + vývěsní informační přehledy
• velká v šanonu + vývěsní informační přehledy + 2 hodiny online školení

Zvolte si variantu služby a školení:
• úpravy obsahu dle požadavků
• vnitřní audity již zavedených systémů HACCP
• školení zaměstnanců z hygienických předpisů
• poradenství při plánování nových objektů
• pracovní zaškolení zaměstnanců na nových velkokuchyňských technologiích

Obsah jednotlivých knih

Podívejte se na obsah základních verzí, u kterých si můžete případně přiobjednat dílčí úpravy:

Do připravených formulářů a tabulek doplníte údaje a systém aktivujete. V článku Jak správně pracovat s provozní knihou HACCP najdete podrobný návod, jak postupovat.

3. zdlouhavá a náročná – samostudiem, v němž celou obsáhlou problematiku nastudujete a systém vytvoříte vlastníma rukama

Komplexní vypracování či použití vzoru HACCP Vám garantuje správnost a úplnost všech částí, které tak obstojí před hygienickou kontrolou.

Jak probíhá online kurz a školení systému HACCP?

Moderní způsob online školení, při kterém sedíte ve své kanceláři, hotelovém pokoji nebo pohodlí svého domov.

• Přes webovou kameru se vidíte, přes mikrofon a sluchátka se slyšíte.
• Na počítači nic neinstalujete.
• Prezentaci sledujete ve Vašem internetovém prohlížeči. Stačí běžné připojení k internetu rychlostí odesílání dat vyšší než 512 kbit/s.
• Potřebujete webovou kameru, klávesnici,sluchátka (reproduktor) a mikrofon.

Napište nám zprávu