Pokrmy o 30% zdravěji

AKC ČR, sekce veřejného stravování pořádá zážitkový seminář pro školní jídelny, nemocnice, domovy seniorů a další stravovací provozy kurs zdravého vaření.

V hlavní roli protein

Školení se již tradičně zúčastil i šéfkuchař firmy Hofmann Bohemia – partner gastronomie, s.r.o. pan Hermann Sazer. Ti, co se přihlásili, měli možnost

  • z netradičních surovin vykouzlit originální suroviny
  • vařili spolu s profesionály a ochutnávali
  • dozvěděli se, jak ze stávajících technologií vytěžit maximum
  • na všechny své otázky obdrželi na diskuzním fóru odpovědi
  • odnesli si domů originální recepty

a navíc každý obdržel OSVĚDČENÍ AKC.

Na další zajímavé semináře se můžete objednat na stránkách AKC ČR – Kalendář akcí. Český kapr, Chutné luštěniny, Thajská kuchyně, Zdravé grilování, Snacky a mezze a další. Věříme, že Vás některé zaujmou.

Redakce Hofmann Bohemia

Napište nám zprávu