Pokrmy o 30% zdravěji
AKC ČR, sekce veřejného stravování pořádá zážitkový seminář pro školní jídelny, nemocnice, domovy seniorů a další stravovací provozy kurs zdravého vaření.
V hlavní roli protein
Školení se již tradičně zúčastil i šéfkuchař firmy Hofmann Bohemia – partner gastronomie, s.r.o. pan Hermann Sazer. Ti, co se přihlásili, měli možnost
- z netradičních surovin vykouzlit originální suroviny
- vařili spolu s profesionály a ochutnávali
- dozvěděli se, jak ze stávajících technologií vytěžit maximum
- na všechny své otázky obdrželi na diskuzním fóru odpovědi
- odnesli si domů originální recepty
a navíc každý obdržel OSVĚDČENÍ AKC.
Na další zajímavé semináře se můžete objednat na stránkách AKC ČR – Kalendář akcí. Český kapr, Chutné luštěniny, Thajská kuchyně, Zdravé grilování, Snacky a mezze a další. Věříme, že Vás některé zaujmou.
Redakce Hofmann Bohemia