Moderní gastronomie vytváří koncepty, které potřebují odpovídající gastro vybavení. Novými trendy jsou malé degustační porce, netradiční způsob servírování za použití podnosů z břidlice nebo dřeva. Aktuální jsou rovněž misky a talíře, při jejichž výrobě se zpracovává cukrová třtina. Servírovací lžíce, misky, malé zavařovací sklenice, apod. s originálním designem jsou základem pro úspěšný fingerfood, moderní jednohubky. Konceptem malých porcí ukážete svým hostům rozmanitost své kuchyně a stůl osvěžíte pestrými barvami ovoce, zeleniny, sýrů, masa a ryb.
Podívejte se do obchodu Cent-online, který se kromě běžného inventáře pro restaurace a kuchyně specializuje právě na moderní gastro vybavení.
Copyright 2000-2020 Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o., všechna práva vyhrazena.