Jak se staví veletrh

Podzimní odborný veletrh For Gastro&Hotel 2018 je úspěšně za námi. Odborníci a zájemci o gastronomii a hotelnictví nás našli a my jsme tam mohli předvést novinky a trendy moderní technologie a vybavení kuchyní.

A nejen představit. Vařilo se, ochutnávalo, degustovalo, světové celerity předvedli své umění v soutěži „Kuchař roku 2017/2018“. Kuchaři z celé Evropy ukázali své novinky v oblasti zdravé výživy.

Na odborném kongresu se naši hosté seznámili s novinkami z oboru gastronomie nebo se mrkli na kuchařskou a barmanskou show.

Máme radost ze zdařilé akce a pro ty, kteří se nemohli dostavit, alespoň malou ukázku toho, jak se stavělo a prezentovalo…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak příští rok nashledanou v Praze.

Redakce Hofmann Bohemia

Napište nám zprávu