Nové trendy v moderním vaření 2022

Nová dávka inspirace pro jídelny a stravovací provozy

Nenechte se ujít Nové trendy v moderním vaření v roce 2022. Praktické ukázky, dobré rady a tipy pro Vás provoz. Můžete sledovat práci gastro týmu kuchařů, uvidíte celý postup přípravy jídel, ochutnáte a můžete hodnotit. Navíc si domů odnesete sešit všech degustovaných receptů :). Součástí akcí budou i školení „Hygienické minimum“ zaměřené na denní úskalí kuchařů.

Akce proběhnout během jarních prázdnin. Přihlášky na jidelny.cz budou zveřejněny v lednu 2022.

Budeme se na Vás těšit:

  • únor 2022 – Otrokovice, Hradec Králové Plzeň, Jihlava, Příbram, Ústí nad Labem, Olomouc, Rychnov pod Kněžnou, Pardubice a další jsou v jednání
  • březen 2022 – Ostrava, Praha, Brno, Znojmo a další jsou v jednání

Náš tým Hofmann Bohemia Vám představí nové stroje a zařízení s kterými je radost vařit!

Těšíme se na Vaši účast.

Napište nám zprávu