Nové trendy v moderním vaření 2018

Společně s naším šéfkuchařem Hermannem Salzrem Vás zveme na další ročník školení Nové trendy v moderním vaření 2018, které probíhá ve městech napříč naší republikou. Součástí programu je Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře. Termíny a přihlášku naleznete na www.jidelny.cz.

Na školení se dozvíte spoustu zajímavostí:

  • praktické ukázky nových jídel a receptů pro školní jídelny
  • rady a tipy do školní kuchyně
  • ochutnávky jídel
  • recepty z degustačního menu

Hygienické minimum je především zaměřené na:

  • dodržování zásad osobní a provozní hygieny
  • jaká jsou nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci a další

Na závěr školení obdržíte Osvědčení.

Věříme, že Vás nové trendy vaření v kuchyni zajímají a školení si nenecháte ujít. Kde jinde můžete ochutnat hovězí pečeni á la Esterházy, jelení plec pečenou s divokým kořením nebo žemlovo-karotkový knedlík. Tak, Dobrou chuť!

Sledujte naše příspěvky v aktualitách. Redakce Hofmann Bohemia

Napište nám zprávu