Nové trendy v moderním vaření 2018
Společně s naším šéfkuchařem Hermannem Salzrem Vás zveme na další ročník školení Nové trendy v moderním vaření 2018, které probíhá ve městech napříč naší republikou. Součástí programu je Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře. Termíny a přihlášku naleznete na www.jidelny.cz.
Na školení se dozvíte spoustu zajímavostí:
- praktické ukázky nových jídel a receptů pro školní jídelny
- rady a tipy do školní kuchyně
- ochutnávky jídel
- recepty z degustačního menu
Hygienické minimum je především zaměřené na:
- dodržování zásad osobní a provozní hygieny
- jaká jsou nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci a další
Na závěr školení obdržíte Osvědčení.
Věříme, že Vás nové trendy vaření v kuchyni zajímají a školení si nenecháte ujít. Kde jinde můžete ochutnat hovězí pečeni á la Esterházy, jelení plec pečenou s divokým kořením nebo žemlovo-karotkový knedlík. Tak, Dobrou chuť!
Sledujte naše příspěvky v aktualitách. Redakce Hofmann Bohemia