Jak krájet bez námahy?

Při probíhajícím školení „Nové trendy v moderním vaření 2018“ jsme předvedli praktické ukázky jak krájet, strouhat, plátkovat či kostičkovat co nejefektivněji a nejrychleji. Je to výhodné zejména ve velkokapacitních kuchyních, kde musí jít vše tzv. od ruky.

Robot Coupe CL50

Náš šéfkuchař Hermann Salzer představil typ elektrického krouhače zeleniny Robot Coupe CL50, který je vhodný pro středně velké provozy s denní kapacitou od 20 do 300 porcí. Krouhač zpracovává syrovou zeleninu, ovoce a na speciálních discích ořechy, parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen a mrkev. Rychlé plátkování, strouhání a krájení nudliček, kostiček  hranolků při použití vhodných disků.

  • asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje
  • tichý chod motoru bez vibrací
  • nerezová hřídel
  • automatický restart
  • jedna regulace rychlosti
  • magnetický bezpečnostní systém při otevření víka nebo při zvednutí přítlačné páky
  • kryt motorového bloku je z polykarbonátu
  • odnímatelné víko se 2 násypnými otvory (velký a trubicový)

 

Kostičkovač zeleniny Dynamic Dynacube

Oproti tomu manuální kuchyňský robot Dynamic Dynacube rychle naseká zeleniny na různě veliké kostky. Díky patentovanému mechanismu nakrájí kostičky, aniž by zeleninu zdeformoval. Velice vhodný pro zpracování zeleniny, ovoce, sýrů nebo vařeného masa i rajčat. Kostičkovač má sklopné nohy a lze ho snadno skladovat s minimálními požadavky na prostor.

  • možnost využití vyměnitelných řezných mřížek pro kostičky, hranolky a plátky
  • objem zpracované zeleniny od 30 do 50 kg/hod
  • velmi jednoduchá a snadná obsluha
  • přenositelný přístroj

 

 

 

Přesvědčte se sami a přihlašte se na školení „Nové trendy v moderním vaření 2018“, které probíhá ve městech napříč naší republikou. Termíny a přihlášku naleznete na www.jidelny.cz.

Sledujte naše příspěvky v aktualitách. Redakce Hofmann Bohemia

Napište nám zprávu