Gastronomický leden
Lednová zima i na peci je znát…platí snad jenom v pranostice. Měsíc leden je plný gastronomických zážitkových seminářů, které pořádá Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Probíhají napříč naší republikou v Českých Budějovicích, Karlových Varech, Praze, Brně, Jihlavě, Třebíči, Ostravě, Opavě, Hradci Králové a Lovosicích.
Naše firma Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o je po celou dobu zastoupena lektorem, pane Hermannem Salzrem, který si pro Vás připravil opravdu originální produkty. Jedním z nich je základní nářadí kuchaře – profesionální nůž PRO. Takový, který nebudete chtít odložit,
Seminář je určen především pro školní jídelny, menzy, nemocnice, domovy seniorů, podnikové stravování, rehabilitační ústavy, atd.
Zdraví máme jenom jedno
Hlavním tématem je zdraví a hlavní roli hrají zelenina a obiloviny. Čeká Vás spousta praktických ukázek, sami si můžete vyzkoušet přípravu pokrmů a odnesete si sešit plný zajímavých receptů. Dozvíte se, jak dostat z Vašich technologií maximum, jaké přístroje a zařízení Vám ušetří práci, a přitom budete jídla připravovat zdravě. Nebude chybět diskuzní „kroužek“ a každý z účastníků obdrží osvědčení AKC.
Téma seminářů
- Moderní bezmasé pokrmy, v hlavní roli zelenina a obiloviny
- Oblíbené pokrmy o 30 % zdravěji, v hlavní roli protein (bílkovina)
- Chutné luštěninové menu, od polévky k moučníku
- Netradiční chutné pokrmy, v hlavní roli čerstvé suroviny
- Bezlepkové zdravé a chutné vaření
- Chutné luštěninové menu, od polévky k moučníku
Přehled seminářů a přihlášky najdete na stránkách AKC www.akc.cz. Rádi se s Vámi osobně setkámi a věříme, že bude pro Vás seminář přínosný.
Přejeme příjemné zážitky. Redakce Hofmann Bohemia