Zážitkový seminář

Vařilo se z netradičních surovin pro školní jídelny, nemocnice, menzy, domovy seniorů, podnikové stravování, rehabilitační ústavy aj. Jedním z lektorů byl i náš kuchař, pan Hermann Salzer.

AKC ČR, Sekce veřejného stravování pořádala v rámci celoživotního vzdělávání zážitkový seminář v Olomouci, Jihlavě a Lovosicích. Firma Hofmann Bohemia – partner gastronomie, s.r.o. byla již tradičně při tom.

Téma seminářů

  1. OLOMOUC – Netradiční chutné pokrmy, v hlavní roli čerstvé suroviny
  2. JIHLAVA – Moderní bezmasé pokrmy, v hlavní roli zelenina a obiloviny
  3. LOVOSICE – Oblíbené pokrmy o 30% zdravěji, v hlavní roli protein (bílkovina)

Na co se uchazeči mohli těšit?

  • zpracování netradičních surovin
  • originální recepty
  • vaření pod taktovkou kuchařů a degustace
  • diskuse s kuchaři
  • obdržení osvědčení AKC

Zážitky a nové recepty

Účastníci byli spokojeni, také všichni lektoři, že měli vděčné posluchače a šikovné pomocníky. Netradiční suroviny a zajímavé recepty určitě obohatí nabídku ve stravovacích provozech pro děti, pracující i seniory. Podívejte se s námi na malou ukázku, kterou jsme pro Váz zachytili.

 

 

Napište nám zprávu