Zdravěji pro děti – Speciální školení kuchařek v České Lípě

Kuchařky školních jídelen v Libereckém kraji mají možnost v posledním prázdninovém týdnu naučit se vařit zdravěji kompletní menu pro své strávníky. Pod taktovkou zkušeného šéfkuchaře připravují kuchařky polévku, dva hlavní chody a dezert. Cílem je zatraktivnit neoblíbené dětské potraviny, využívat kvalitní a netradiční suroviny, tepelné zpracování potravin v konvektomatu a zvládnutí postupu přípravy jednotlivých pokrmů.

ceskalipa2016

Při školení se aktivně podílejí zaměstnanci firmy Hofmann Bohemia, s. r. o. pod vedením šéfkuchaře Hermanna Salzera. Na společných prezentacích informujeme o spojení nejnovější techniky a zařízení pro gastronomii s čerstvými, chlazenými a mraženými potravinami.

Redakce Hofmann Bohemia

Napište nám zprávu