Kombinace kvalitních surovin a spolehlivé techniky vytváří vynikající a zdravé jídlo, na které se Vaši strávníci budou rádi vracet. Sejděte se s námi a využijte naše zkušenosti z velkých gastronomických provozů.
Při vytváření technologického projektu kuchyně zohledňujeme všechny přesuny potravin, materiálu a pohyb lidí. Rozvržení je navrženo tak, aby na sebe jednotlivé postupy navazovaly a usnadňoval se tak každodenní provoz. Lidé z týmu Hofmann Bohemia – partner gastronomie velmi dobře znají postupy výroby jídel, hygienické předpisy HACCP a logistické procesy ve velkokuchyních. Tyto zkušenosti vkládají do projektů ve snaze vám co nejvíce usnadnit práci.
Od roku 1993 jsme nasbírali mnoho technických znalostí a zkušeností.
V současné době jsme se podíleli na rekunstrukci kuchyně a jídelny v Domově mládeže v Karlových Varech.
Dlouhodobě spolupracujeme také s předními dodavateli surovin. Na společných prezentacích informujeme naše zákazníky a zájemce o možnostech spojení nejnovější techniky a zařízení pro gastronomii s čerstvými, chlazenými, mraženými potravinami a konveniencemi.
Copyright 2000-2020 Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o., všechna práva vyhrazena.