Plány a projekty

Gastronomické plány a projekty

Pouze když každý stroj a gastrozařízení stojí na svém místě a každý pohyb je přesně určený, dosáhnete plné efektivity provozu. Také použitá technika, způsob výroby a spotřeba energie hrají rozhodující roli.

Společnost Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o. se od roku 1993 specializuje na finančně přijatelné projekty a realizaci velkokuchyní pro školní jídelny, menzy, nemocnice, domovy důchodců, závodní a podnikové jídelny, hotely a restaurace.

Realizační tým složený z projektanta, šéfkuchaře, vedoucího montáží a servisu řídí náš kolega, který je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT). Projekt schvaluje a opatří „kulatým razítkem“.

V našich projektech se soustředíme na plynulý přechod jednotlivých fází skladování – přípravy – výroby – expedice – likvidace odpadů. Plány a projekty řešíme tak, abychom dosáhli efektivního využití pracovní síly, snížili energetické náklady a v maximálně možné míře zpříjemnili pracovní prostředí.

Naše služby zahrnují:

  • zjištění Vašich potřeb a cílů
  • projednání konceptu kuchyně přímo na místě
  • technologický projekt gastronomického provozu
  • konečnou cenovou nabídku
  • kontrolu plnění technologického projektu v průběhu stavby
  • instalaci zařízení a uvedení do provozu
  • zaškolení obsluhy vlastním šéfkuchařem
  • zavedení systému HACCP
  • 24hodinový servis na dodané technické zařízení
Napište nám zprávu